Konu: Geri: Kendi Şiirleriniz Çarş. Ara. 31, 2008 1:02 pm
Adını sen koydum yalnızlığımın. Başlamadan biten bi hikayenin içinde kaybolmuş yüreğim hikayenin her cümlesi sen her satırı gözlerin olmuş.aklıma kilit vurmuş adın; kaçıp gidemiyorum. Bırakamıyorum seni geride.Adını koyamadığım bi özlemin içinde kayboluyorum. Yanındayken bile duyuramıyorum sesimi Anlatamıyorum umutsuzluklarla ve hüzünle dolu.. sensizSensizlikte boğulup gittiğimi… ♥kırık bir aşk.................... hikayesi bu...♥Sen özledigim Sen bekledigim Sen rüyamda görmek icin dua ettigim Sen kalbime hapsettigim kara sevdamsin Sen unmadik zamanda gelen misafirdin Sen gelisinle beni mutlu edensin Sen geldigin gibi zamansiz gidensin Sen beni yanlizliklara mahkum edensin Sen hala deligibi sevdigim kara sevdamsin!..
[b]
sevda tireni
aktif üye
Burç:
Hayvanı:
Lakap :
Konu: Geri: Kendi Şiirleriniz Paz Ocak 04, 2009 12:34 pm
Bugun seni özledim seni görmeyi istedim.. gözlerim seni aradı biliyorum caresizce.. bugun seni cok özledim sevdigim.. konusmanı..bakısını.. gözlerindeki ısıltıyı özledim.. özledim seni sevdigim hem de cıkarsızca.. kalpten.. taa en derinden.. seni özledimm sevdigimm seni.. her kalp atısında ismin atıyor.. her nefes alısında sen varsn. seni özledim sevdigim..usulca sokulmanı. usulca gözlerinde bulusmayı.. özledim sevdigim.. beni ben oldugum icin sevmeni özledim.. varlıgını hissetmeyi..dualarını.. gözyaslarını özledim.. özledim sevdigim.. seni özledim.
sevda tireni
aktif üye
Burç:
Hayvanı:
Lakap :
Konu: Geri: Kendi Şiirleriniz Salı Ocak 06, 2009 3:25 pm
içime sığdıramıyacağım ve anlatamıyacağım kadar büyük olan sevdam. büyüyen ümitlerimle ,hayallerimle dahada sıkı sarılıyorum sana. umutlarla ve duygularla sevecegim.. seni sevdiğim.. canım birtanem herşeyim.. masum bakışlı gül yüzlü sevdalım hayat arkadaşım sen benim bitmiyecek sevdamsın Sensin benim herşeyim Gururum En güzel duygumsun Tutunacak tek dalımsın gül yüzlüm Ayrılık yakışmaz bize Hep yanımda ol olurmu Seni çok seviyorum... Gözlerimdeki ışık sensin. Hayalsin gecelerimde Özlem doluyum sevdiğim hayat boyu ben hep yanında ve yanımda olman dileğiyle ömür boyu beraberlimize sevdiğim ....
sevda tireni
aktif üye
Burç:
Hayvanı:
Lakap :
Konu: Geri: Kendi Şiirleriniz Paz Ocak 11, 2009 3:47 pm
14:38 11.01.2009 Seni Özledim. Gözyaşlarımı omuzlarına bırakıp Gitmek istiyorum şimdi... Sana kim olduğumu söylemeden, Arkama bakmadan... Ağladığımı sana göstermeden... Kötülükleri, Yüreyimi acıtanları ağlatanları Tanımak istemezdim yüreğimin en acı yerine, senin adını yazdım dertlerime çare, umutlarıma yelken oldun, bana yeniden gülümsemeyi, hayat dolubakışlarını bana verdin, sende herşeyi ögrendim.. Aşka dair ne varsa sende buldum, , aşkın ne demek olduğunu öğrendim, özlem çekmeyi, hasretle sana kavuşacağım günü beklemeyi ögrendim. Öğrenemediğim bir tek şey var oda "SENSİZLİK" Yüreğime oturdu adeta, varlığınla yokluğun arasında kaldım. . yüreğimin her köşesi sana aittir.. yürek ağlar gözden önce..
[b]
sevda tireni
aktif üye
Burç:
Hayvanı:
Lakap :
Konu: Geri: Kendi Şiirleriniz Ptsi Ocak 19, 2009 11:19 am
MELEĞİN ADI Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir bebek varmış. Bir gün Allah�a sormuş: Allah�ım beni yarın dünyaya gödereceğini söylediler. Fakat o kadar küçük ve güçsüzüm ki, orada nasıl yaşayacağım? Tüm meleklerin arasından senin için bir tanesini seçtim. O seni bekliyor olacak ve seni koruyacak. Meleğin sana her gün şarkı söyleyecek ve gülümseyecek. Böylece sen onun sevgisini hissedecek ve mutlu olacaksın. Pekiii� İnsanlar bana bir şeyler söylediklerinde, dillerini bilmeden nasıl anlaşacağım? Meleğin sana dünyada duyabileceğin en güzel ve tatlı sözcükleri söyleyecek. Sana konuşmayı dikkatle ve sevgiyle öğretecek. Peki Allah�ım, ben seninle konuşmak istesem ne yapacağım? Meleğin sana ellerini açarak bana dua etmeyi de öğretecek. Dünyada kötü adamlar olduğunu duydum, beni kim koruyacak? Meleğin seni hayatı pahasına dahi olsa, seni koruyacak. Fakat ben, seni bir daha göremeyeceğim için çok üzgünüm. Meleğin sürekli sana benden söz edecek. Ve bana gelmenin yollarını sana öğretecek. O sırada Cennette bir sessizlik olur ve dünyanın sesleri cennete kadar ulaşır. Bebek gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru daha sorar.
Allah�ım eğer şimdi gitmek üzereysem lütfen çabuk söyle, Benim meleğimin adı ne? Meleğinin adının öNemi yok yavrum. Sen onu ANNE diyerek çağıracaksın. BÜTÜN ANNELER MELEKTİR...
sevda tireni
aktif üye
Burç:
Hayvanı:
Lakap :
Konu: Geri: Kendi Şiirleriniz Çarş. Ocak 21, 2009 5:21 pm
Sel oldu akar yaşlar göz pınarlarımdan, Fırtınalar kopar yüreğimin derinliklerinden, haykırmak ister. isyan etmek istiyor yeşeren ve bitip tükenmeyen adı bellisiz umutlara. Yüzünü gülümsemeyle çevirmez bir an olsun dolan gözlerimin içine. Akar yaşlar uçurumun kenarında tüm feryatlarıyla şelale olup denize boşalırcasına, hıçkırıklara boğulur. Bende sen varsın demek ister şarkılardaki gibi Sana ben ölürüm demek ister seni seviyorum demek ister.. Ölmek ister.. [b][b]
sevda tireni
aktif üye
Burç:
Hayvanı:
Lakap :
Konu: Geri: Kendi Şiirleriniz C.tesi Ocak 24, 2009 11:50 am
kalbe dokunan incidir aşk vuslatı hayal ederken hasret ateşinde yanmaktır nefes alırken var'lığını her bir zerrene çekmektir aşk kalbin yanışı, aslına uzana ellerin boşluklarda kalmasıdır yanmak ama başka için kavrulur, kor olur yakar yüreğini ses çıkarmazsın adı aşk sevgilinin hasretidir yakan sevgilinin sevgisine ulaşmak sevdasıdır bazen yokluktur;sanki hiçbir şeye sahip değilmişçesine bazen varlıktır ki o sevgilinin varlığı dünyada hiçbir şeyle kıyaslanamaz o öyle bir sevgilidir ki, bir bakışı alemi küle çevirir o öyle bir yar�dır ki onun sevgisi ömrüne en büyük hediyedir zamanı varlığı ve yokluğu diye ikiye ayırmaktır aşk çölleri yurt edinen bedeni güneşin yakamayışı ayağına batan binlerce çakıl taşının kanattığı yaraların sızını duymayışıdır aşk dünya nimetlerinden yoksun kalış rızkının yalnızca �aşk� olduğuna şükretmektir aşk su değil, onun bir bakışıyla susuzluğa kanmaktır bal değil, onu sevmek öyle tatlıdır ki hiçbir tat o olamaz yakar ciğerini belki, bakışı yoktur su niyetine ama tatlıdır işte;adı AŞK ölümü özlemek kapı eşiklerinde ölüm meleğini beklemek bazen ama sığınmak Yaradan�a ölümü güzel kılacak sevgiyi dilenmek her duada yaşadığın her dakikayı onu severek geçirmenin hazzına varmak bir dirhem daha fazla sevebiliyorum diyerek her geçen saniyede O�na şükretmektir aşk sevgilinin hayaliyle kucaklaşmak o güzelin kapısına serilip ayaklar altında kalmaktır çarmığa gerilip kızgın demirlerle dağlanırken Allah demektir;adı aşk tonlarca ağırlıktaki kayanın altında Bilal�i Habeşi olmaktır aşk Eyyüb a.s sabrı,yunus a.s duası,Yusuf a.s gibi kuyularda uyanmaktır aşk benliğini yar�a boyamaktır ben demeden o olmak aynada ona bakmak kanın damarlarından çekilişini gidişiyle hissetmektir en çok haykırmak istediğinde kainata dayanılmaz olduğunda bütün sancıların sevgisine sığınıp susmaktır sorulara verecek cevap o iken yok demektir kapılar ardında kalırken her adımda yar�sız kalmaktır aşk ama yar�sız kalırken yar�a uzanmaktır bilmez kimse çektiğini anlamazlar ne hissettiğini yemekten, içmekten kesilirsin de kınar seni bakışlar ama açlık yoktur ki onu sevmek doyuruyor rızkını Yaradan en fazlasından veriyor aşk böyle bir şeydir işte ben aşkı en azıyla yaşıyorum en az bu kadar sevebiliyorum bir gün vuslata erdiğimde yar�ın karşısında yar varsa işte aşk o zaman benim yeniden doğuşum olacak
İMRAN FM
Admin
Burç:
Hayvanı:
İş/Hobiler : afacan site yönetcisi
Lakap : Karizma
Konu: Geri: Kendi Şiirleriniz Perş. Ocak 29, 2009 5:38 pm
abla bu ne hız tebrikler dogrusu
sevda tireni
aktif üye
Burç:
Hayvanı:
Lakap :
Konu: Geri: Kendi Şiirleriniz Paz Şub. 01, 2009 10:16 am
Ateş bir gün suyu görmüş yüce dağların ardında Sevdalanmış onun deli dalgalarına. Hırçın hırçın kayalara vuruşuna, Yüreğindeki duruluğa Demiş ki suya: Gel sevdalım ol, Hayatıma anlam veren mucizem ol...
Su dayanamamış ateşin gözlerindeki sıcaklığa Al demiş; Yüreğim sana armağan... Sarılmış ateşle su birbirlerine Sıkıca, kopmamacasına...
Zamanla su, buhar olmaya, Ateş, kül olmaya başlamış. Ya kendisi yok olacakmış, ya aşkı... Baştan alınlarına yazılmış olan kaderi de, Yüreğindeki kederi de, Alıp gitmiş uzak diyarlara su...
Ateş kızmış, ateş yakmış ormanları... Aramış suyu diyarlar boyu, Günler boyu, geceler boyu Bir gün gelmiş, suya varmış yolu Bakmış o duru gözlerine suyun, Biraz kırgın, biraz hırçın.
Ve o an anlamış; Aşkın bazen gitmek olduğunu. Ama gitmenin yitirmek olmadığını.... Ateş durmuş, susmuş, sönmüş aşkıyla.
İşte o zamandan beridir ki: Ateş sudan, Su ateşden kaçar olmuş...
Ateşin yüreğini sadece su, Suyun yüreğini Sadece ateş alır olmuş
sevda tireni
aktif üye
Burç:
Hayvanı:
Lakap :
Konu: Geri: Kendi Şiirleriniz C.tesi Şub. 14, 2009 9:55 am
İçimizde varolan bir duygudur sevgi… saklamaktan vazgeçip; insanlar ve tüm canlılarla paylaşmak gerekir, böylece Sevgi öğrenilmez, öğretilemez… Sevginizi paylaşın ki herkes ortak olsun sevginize ve bu duygu ki paylaştıkça büyüsün Sevgi, yüreğimizin bir köşesinde bekleyen küçük bir çocuktur.. Çocuk gibi…Gözümüz gibi bakıp beslediğimiz sürece büyüyecektir, nasıl yönlendirirsek o şekli alacaktır sevgi.. Sevgi, kendini sevmekle başlar, kendini seveceksin ki başkalarını, başka canlıları da sevebilesin… Çıkarsız, beklentisiz, kendi yolunu bulup dolacaktır yüreklere.. Sevgi, değil midir Ferhat’a dağlar deldiren, Mecnun’u çöllerde susuz bırakan, Kerem’i Aslı’ya aşık eden… Sevgi, toprağa yalınayak basıp keyfi duyumsamaktır… Sevgi, nefes alabilmek, hayata tutunabilme azmidir... Sevgi, umut etmektir. Darağacında hayata direnmektir… Sevgi, sonbaharda düşen sarı yaprağı görebilmektir… sevgi toprağa düşen tohumun kök salıp filizlenmesidir… Sevgi, yürekteki mutluluğu paylaşabilmektir… Sevgi, yağan yağmurun ardından temiz havayı hisetmek icine çekmektir… Sevgi, sokak çocuğuna el uzatabilmek, başını okşayabilmektir… onun gözünün içine bakabilmek, elindekini onunla paylaşabilmektir. Sevgi, vapurda martılarla simidini paylaşabilmek, onun kanadının güzelliğini görebilmektir. Sevgi, annenin koynuna yatıp o kokuyu unutmamaktır, dedenin pamuk sakallarını okşamaktır… Güneş güne veda ederken denizin kenarında ona selam vermektir sevgi. Ben gözü ile değil, biz gözüyle bakabilmek, iki yüreğin bir yürek haline dönüşümü, karşıdakini kendi yerine koyabilmektir sevgi… Sevgi, dünyaya bakabilmek değil gönül gözüyle görebilmekdir Hayatın dibe vuruşlarında sana uzatılan elle düştüğün yerden kalkıp devam etmektir sevgi. Sevgi, inanmaktır..Doğru bildiğin yoldan sapmamak, yalnızlıkta dahi yürümeye devam etmektir. Gülün rengini görebilmek, dikenin eline batışında oy dememektir sevgi. Hayatı dolu dolu yaşamaktır sevgi. Hayata Seni Seviyorum Demektir SEVGİ… benim için hergün sevgililer günü bugunki ise sadce bir bahane ....
sevda tireni
aktif üye
Burç:
Hayvanı:
Lakap :
Konu: Geri: Kendi Şiirleriniz Cuma Nis. 10, 2009 1:46 pm
Gidiyorum buralardan yalınıyak ve üzgün .önümdeki ucurumlara aldırmadan asi..onurlu...ve ümitsiz..varsın hayallarim kurdugu yerde kalsın O gercekleşmeyen hayallerim. ardımda yaralı bir yürek kederli bir ömür ve yoksul anılar bırakarak cekip gidiyorum sevdiyim hoŞçakal gönlümün nazlısı bagrımın sızısı.hoŞcakal GİDİYORUM başım önümde gözümde nem duramam artık ey aşk ey sevdiyim hiç bir anı kabul etmiyor beni bedenim buz gibi soguk yüregim paramparca keder kış kadr soguk ellerim ardımda yoksul bir sevda ve bana ait ne varsa bırakıp gözü yaşlı cekip gidiyorum ardıma bakmadan hoŞcakal anlımın yazısı kaderimin küskünü.hoŞcakal BÜTÜN yaprakları dökülmüş .dalları kırılmış bir ağac gibi hıckırarak ve bırakarak ardımdan sırtımı yasladıgım cınar ağacını yaslı meçhule giden acılar yüklü bir gemide uguldayan rüzgarlara sarıp sesimi sarkıların susutugu.aşların vuruldugu.limanlara gidiyorum sevdiyim hoŞcakal kırık sazım sevdamın yaralı türküsü hoŞçakal. EY GÖNLÜMÜN SULTANI. canımın özü hoŞcakal her sabah gülüşünden öptügüm boynu bükük karanfilim yüregimin yangını yalnızlıgımı yanıma alıp cekip gidiyorum işde HOŞCAKAL nazli cocuklugum ,sevdalı.gencligim . bagrımın ateşi ,kalbimin ahı. mühür gözlü yar. HOŞCAKAL....
GÜLDEN*
Burç:
Hayvanı:
İş/Hobiler :
Lakap : GÜL GÜZELİ
Konu: Geri: Kendi Şiirleriniz Cuma Nis. 17, 2009 4:47 pm
bir şiirde benden olsun nacizhane.. ...............................................................................................................
sonbahar türküsü yazıyor efkarda ruhum,
çaldım en masum kız çocuğundan
en derin mavilerini,
onuda taşıyamadım,
bir renk büyüktü sis edası kahveliğime..
….
çiçek sevdası gözlerinde
ölürken bu sokak şairi,
ne olur suskunluğumda susma beni,
en unutulmuş şiirinin
en soluk kelimesi olayım bırak,
yada bırak.. beni, bende bulamazken
zamansızlığında tek bir saniye atayım akrebinden..
….
sevgileri sevgisizliğinle kapatıp hücrelere
tabutsuz ölülere meydan okuyorum
gel gör eserin aşk-ı viran sergisinde
….
mevsimin iki ucunu birden kaybettim
yokum yokluğunda
yalınayak yalnızlığım manşetlerde..
yeni sayfalar açılıyor karanlık odalara
çeviriyorum ve her seferinde düşüyorum
en karasından yazılmış satırlarımda silinmezken
bir çelmek daha oluyor aşk-cehennemime
…..
en sevdiğin türkü çalıyor belki şimdi,
en uçta hayallerinin gerçekliğini taşıyorsun belki
sıkı sıkıya avucunda,
bense ….
bense, keşkelerimi de alıp bir ucu yırtık cebime
yoluma dizdiğim düşleri eziyorum tek tek,
baş edemiyorum zifiri karanlığımla
gecelere eklenen bir gece daha oluyor
üç noktalı sabahlara uzanan
ve ben gene susuyorum
sustukça konuşan suskunluğuma
bir sessiz harf daha ekliyorum…
paylaşımlar için eyvallah, begenmenız ümidiyle...
sevda tireni
aktif üye
Burç:
Hayvanı:
Lakap :
Konu: Geri: Kendi Şiirleriniz Paz Mayıs 10, 2009 11:15 am
ıLık ıLık Akıyor sevgin. gözlerinden yüregime.. ellerimi sakın bırakma ANNE Senin Sevgine muhtac bu yürek .Tüm Annelerimizin Anneler Günü Kutlu Olsun