Konu: Geri: Kendi Şiirleriniz Cuma Kas. 07, 2008 4:58 pm
Sevgimin Esiri
Seni aklımdan çıkarıp atmam gerekir aslında Kendime bir türlü engel olamıyorum Bu duygu savaşı içinde bitmiyor sürekli büyüyor Senin için yanıp tutuşuyor içim kan ağlıyor Çoğu zaman seni düşünüp ağlarım ama belli etmem Sana olan sevgimden , saygımdan hep içime attım Resmine o bende olan resmine bakmaya kıyamadım Seni sevmeye doyamadım be güzelim
Sevgimin esiri olmuşum ben Sevgilime çok gelmez
Aklıma geliyorsun herzaman neden diyemedim Bunun sebebini bir türlü çözemedim Seni öylesine sevdim değer verdim ki Sana olan sevgimin kölesi oldumda Sevdiğim sen neler yaptın bana Ben sana canımı bile vermeye hazırdım Bir söz söyledin hatırlıyormusun sevdalım O gün bugündür seni nefretle anmaya başladım Bu söz beni bir kurşun gibi derinden yaraladı Acısı bitmeyecek ömrüm boyunca sürecek Sevgimin esiri olmuşum ben Sevdim esirgenmez Birgün beni hatırlarsan çağırırsan ansızın Sevgimde yoklugum karşında olacak Ansızın etrafını saracak Korkma sakın korkma benden Sevgim karşında kan ağlayacak Kadermidir alın yazısımı bilinmez Bu sevgiye değer biçilmez Şu kalbim bir elmas parçası Kıymeti pahası ödenmez Sevgimin esiri olmuşum ben Aşkıma büyük gelmez [b]
sevda tireni
aktif üye
Burç:
Hayvanı:
Lakap :
Konu: Geri: Kendi Şiirleriniz Cuma Kas. 07, 2008 5:01 pm
Şimdi anladım seni ,üzüldüm,dünyam yıkldı , Beni yanlış anladığını ,yeni öğrendım,acı çektım, Bu dünyanın ,alçaklar tarafından yönlendırıldığını ,anladım, Neden ?Neden ,beni bir kez olsun dinlemedin...............
Bilirdim ,her sessizliğin ardından bir fırtına kopacağını , Bilirdım elbet o fırtınadan birilrinin ,kaybolacağını , Ama ben kaybolmadım ,çünki benim elbet bir sevenım vardı, Benim elbet sevdiklerım var ,beni bu yürek svdası yaşatır.....
Senden özür dilerim beni ,kendimi anlatamadığım için , Sana olan bu yüce sevgimi yansıtamadığım için , Bğışla beni ,alçak dostlar seçip ,senin bana kırılmana izin verdiğim için, Ve asla affetmem ben onu,Allah bile affetmeyecek eminim..
Hiç sevmemveda etmeyi ,ölüm sayarım kendime... yüreğim yanıyor hergün ,özlemin içime oturdu , Taş oldum,buz kestım ,üşüyorum,biliyomusun,, Hala hiçbirşey hissetmiyorum,senin,VARLIĞINDAN BAŞKA....
sevda tireni
aktif üye
Burç:
Hayvanı:
Lakap :
Konu: Geri: Kendi Şiirleriniz C.tesi Kas. 08, 2008 2:08 pm
SEVDA TRENİ NASIL OLDU NASIL BAGLANDIM SANA BİLEMEDİM .ELİM KOLUM BAGLI SANA KARŞI.NE SENDEN VAZGECECEK NE DE DAYANACAK GÜCÜM KALMADI . ANLADIMKİ BEN BİR SEVDA TIRENINDE BİR YOLCUYUM.YOLUM NEREYE ÇIKAR ONU BİLE BİLMİYORUM.NE OLUR SEVDA TİRENİ.,BIRAKMA BENİ SENDE .. BU SEVDA TRENİNDE YALNIZ BAŞIMAYIM AYIRMA BENİ YOLUMDAN . AMA BİLİYORUZKİ. YAKARIŞIM NAFİLE İKİMİZDE BİLİYORUZKİ BİR GÜN SEN DÜNYANA BEN DÜNYAMA DÖNECEGİZ. YA İÇİMİZDEKİ ACI YÜREGİMİZDE YANAN SEVDA ATEŞİNİ NEREYE KADAR TAŞIYACAĞIZ . SENİ BİLMEM AMA BENİM ACIMI SONSUZLUGUMU KARA TOPRAK YAŞIYCAK BİLİYORUM Kİ TERKETİP BİN BİR IZTIRAP VERİCEM BENİ CANIMDAN EDİCEK BÖYLE BİR YAR SEVİYORUM. SEVTA TRNİ SENDE YASINI TUT BENİMLE BERABER SENİN ADIN DA KARA TREN KALICAK İŞDE.. SEVDA TRENİ.. SEVMEK BU SEGİNİN YANINDA ACI HÜZÜN MUTLULUK İÇİNDE YANAN BİR ALEV HERŞEYE RAGMAN HAYATTA SEVMEK ACI CEKMEK BİR MEYVENİN YARISIDIR SEVDA TRENİ .......MELEKLER FANİ FİLİZLER GONCADIR ... BENİM GONCAM YEŞERMEDİ SEVDA TİRENİ....MELEK&FİLİZ
sevda tireni
aktif üye
Burç:
Hayvanı:
Lakap :
Konu: Geri: Kendi Şiirleriniz Ptsi Kas. 10, 2008 12:37 pm
Dogum Günün Kutlu Olsun Sevdiyim. Bugün senin dogdugun gün gönlümdeki ilk dogum günün , Seni bulduktan sonra ki ilk yıldönümün Benim dünyama dogdugun gün deil bugün belki Bugün o güzel gözlerini dünyaya acmanın arifesi, Bugün alın yazımın dünyaya gelişi. Bugun sevdıyım adamın dünyaya gülüşünün resmi . Bugün senın dogum günün sevdiyim . İlk bakışıyla gönlümü gönlüne baglayan Sen bana Allla tan bir armagan . Ömrün de üzülmek nedir bilme sen . Bütün kötülükler uzak dursun senden . Bugün senin günün . dogum günün kutlu olsun sevdiyim, HAYATIMIN ANLAMI. KADERİMİN İLK SEVDASI. ALNIMIN EN GÜZEL YAZISI . NİCE YILLARA SEVDİYİM. Şimdiye kadar ayrı gecirdiyimiz günlere inat , Dileyim bundan sonra tüm güzel günleri beraber kutlamak, Dogum günün kutlu olsun sevdiyim Mutlu&yıllar [b]
sevda tireni
aktif üye
Burç:
Hayvanı:
Lakap :
Konu: Geri: Kendi Şiirleriniz Cuma Kas. 14, 2008 9:44 am
Seni yirmi dokuz harfle seviyorum. Her harfte bir kere daha aşkım kuvvetleniyor. Gecenin bitiminde,günün başlangıcında Işığa hasret ,karanlık gibi Seni seviyorum. Bir çilekeşin çilesi,bir çiçeğin nefesi Bir dağın ayazıymışcasına ,bu sevgim. Bütün acılar gibi sancılı,beklentili Gelecek bahar kadar coşkun ,hayalci Sellerde tutunamıyan topraklar kadar şaşkın Seni seviyorum. Yalan rüyaların hakikati görününce. Bir ömrün bitiminde.ecelim ,yaşamım kadar. İmanımın sonsuzluğunda,sessizliği delen Ruzgarlar misali içimde çalan müziğinle Seni seviyorum. Kader çizgisinin ufkunda,bilmez,korkak Günahlardan sıyrılmış bir gönülle, hezeyanda. cennet hurileri saflığında Seni seviyorum. Yılların sana bölünmüşlüğünü biliyorum. İçinden sevgi geçen zamanda olduğunuda, Ayrılık sahillerinde bekleyen Boğaz`ın Işıklarını özlercesine ,sıla kokan yosunu kadar Seni seviyorum Ben; bütün benliğimle,yüreğimle,ruhumla Çöllerin su tutan dikenleri gibi sağlam Seni ,kendimle beraber,kendim bilerek içimdeki sana ,erememenin yasını tutarak Seni seviyorum ... Seni çok seviyorum......
aktif üye
Burç:
Hayvanı:
Lakap :
Konu: Geri: Kendi Şiirleriniz Cuma Kas. 14, 2008 9:49 am
[b]Nereye baksam "gel beni bul" diye haykırıyor AŞK. Takılıp gidiyorum ardından aşkın sesinin. Ulaşmaya çalışırken o sese, yakalamaya çalışırken; tökezliyorum her defasında ona giden yolda Düşüyorum... Her düşüşten sonra, yamalı bir sevda daha bırakıyorum ardımda. Ve anlıyorum her defasında neden hep kaçtığımı sevdalarımı yaşamaktan... Ve anlıyorum her defasında neden hep yarım bıraktığımı aşklarımı.. Ve anlıyorum her defasında, kendime yasakladığım sevdalarım ve sevdayı yaşamamışlıklarım, bitişleri görme cesareti yoksunluğundan başka birşey değil...
sevda tireni
aktif üye
Burç:
Hayvanı:
Lakap :
Konu: Geri: Kendi Şiirleriniz Cuma Kas. 14, 2008 9:55 am
SEVGİ SÖZCÜKLERİİİ..... Rüzgarın kemanını çaldığı ve yağmur damlalarının pencerene vurduğu Soğuk bir gecede yatağına uzanıp hayalini kurduğun Ve keşke dediğin bütün güzellikler senin olsun..
Beyaz bir güvercin gönderiyorum sana, Kanatlarında mutluluk yüreğinde sevgi ve şevkat, Kar beyaz tüylerinde kokun, Ve gagasında iyi geceler öpücüğü Ona iyi bak.
Yatağını gül yapraklarıyla, Hayallerini papatyalarla süsledim Üzerini sevgimle örtüp kabuslarını da ben aldım ki En tatlı rüyalar seninle olsun.
Rüyaların en güzelini görürken, Tanrının seni korumak için gönderdiği Meleklerin kanatları öyle büyük olsun ki En masum anında bile kimse sana zarar veremesin.
Öyle insanlar tanıdım, her biri gökte bir yıldız gibi parlıyordu Oysa ben seni güneşim seçtim Ve bir güneş için binlerce yıldızdan vazgeçtim.
Hayallerin okyanuslar kadar büyükse Ve sen içinde bir kum tanesi gibiysen Umudun sesini dinle , İçindeki kıpırtının okyanuslardan büyük olduğunu göreceksin.
Sevgiler vardır uğrunda ölmeye değer, Aşklar vardır ölünceye kadar yaşamaya değer, Ama öyle insanlar vardır ki Tanrıdan tapmaya değer.
Nehirler denizlere karışır dalgalanır fırtına olur durulur, Kalbimdeki kasırga hiç dinmez benliğim senle erir bütünleşir Ateş yanar küllenir ama sönmeyen bir ateş var senin ateşin !!
Bir gün bunalır çok özlerse yüreğin beni, Bir yıldıza takılsın gözlerin Çünkü aynı özlemle aynı yıldızda seni arıyor olabilirim..
sevda tireni
aktif üye
Burç:
Hayvanı:
Lakap :
Konu: Geri: Kendi Şiirleriniz Cuma Kas. 14, 2008 10:13 am
sevda tireni
aktif üye
Burç:
Hayvanı:
Lakap :
Konu: Geri: Kendi Şiirleriniz Cuma Kas. 14, 2008 1:11 pm
NEDENSİZ ????????????
Ben seni nedensiz sevdim. Bir rüyaydı uyanmak istemediğim. Ama bir tek seni sevdiğim bir rüya... Tek sevdiğin ben olmadığımı bile bile sevdim seni...
Yangına körükle gittim belki, Sevdim seni diyerek. Ama dost olayım istedim sana, Zor gününde başını yaslayacak omuz olmak istedim. Senin olmak imkansız olduğu içindi belki...
Ben, ben olmak isteseydim... Sen benim ol ebedi, Bir beni sev isterdim.
Omuzuma gömdüğünde başını, Nefesinle boğulmayı sevdim. Kucaklamayı sevdim seni, Koklamayı tenini... Ellerini sevdim yüzümde gezdiğinde Ya da alıp onları dudaklarına götürdüğünde, Dudağının sıcağını sevdim.
Bana sadece sarıl şimdi, Ne dersem diyim, Sana doğruyu anlatmak ne mümkün, Senin için ben seni... NEDENSİZ SEVDİM...
sevda tireni
aktif üye
Burç:
Hayvanı:
Lakap :
Konu: Geri: Kendi Şiirleriniz Cuma Kas. 14, 2008 1:15 pm
Sevgim bir okyanussa, Gösterebildiğim yada sana anlatabildiğim, Sadece bir kaç damlasıdır, Gözlerimde gördüğün mutluluksa, İçimdeki senin yansımasıdır...
İsmini yazarken dalgalar kalbimin kıyısına, Büyülü kelimeler fısıldıyor kulağına benden sana, Yürümeye çalışan masum bir bebek gibi, Her adım atışımda muhtacım sana...
Sevgi muhtaç olmaksa, Muhtaç olduğum sensin…
Sen yanımda yokken neyin önemi varki, Nefes alışım bile anlamsız belki, Gözlerinde kaybolup giderken bilki, Çığlık atarcasına susarım sana...
Sevgi suskun olmaksa, Suskun olduğum sensin…
Seninle geçen her saniyemin, Bir adı sevgi, bir adı aşk! Artık hiç üşümeyen yüreğimin, Sebebi sen, anlamı aşk!
Sevgi aşık olmaksa, Aşık olduğum sensin…
sevda tireni
aktif üye
Burç:
Hayvanı:
Lakap :
Konu: Geri: Kendi Şiirleriniz Cuma Kas. 14, 2008 1:19 pm
AŞK GEREKTİGİ ZAMAN SEVDİGİ İÇİN ÖLMEK DEMEKTİR ONUN İÇİN GÖZÜNÜ KIRPMADAN ÖLECEGİNİ ANLATABİLMEKTİR__AŞK GEREKTİGİ ZAMAN HAKLIYKEN ÜZMEMEK İÇİN HAKSIS ÇIKMAKTIR ;AŞK BELKI SEVEBİLECEGİN KADAR AŞIK OLMAKTIR .
SEVDA TRENİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMELEKKKKKK
BAZENDE ÖMÜR BOYU MUTLULUK.BAZENDE BERABER ÖLMEKKALP GÖZLERİN AYNASIDIR ONLAR GÖRÜR ONLAR BEĞENİR ONLARI SADACE OSEVER AMA SONUNDA ACILARIDA YANLIZCA İKİŞEY ÇEKER BİRİSİ KALP DİYERİ İSE GÖZDÜR SONU ÖLÜMDE OLSA VAZGEÇMEZ...
sevda tireni
aktif üye
Burç:
Hayvanı:
Lakap :
Konu: Geri: Kendi Şiirleriniz Cuma Kas. 14, 2008 1:22 pm
SEN BİR BAHAR GÜLÜSÜN
Baktığım her yerde inan sen varsın Güzellik nerede sen oradasın Herşeyinle içinde yaşayansın Bu beden nerede sen oradasın
SEN BENİM BAHAR GÜLÜM SEN BENİM EKMEĞİM SEN BENİM İÇTİĞİM SUYUMSUN SEN BAHARI GÜL DİYE KOKLADIĞIM ÇİÇEĞİM ÜZÜNTÜM NEŞEM CANIM HASRETİMSİN
Nasıl sevdaya şanlı gözlerin Nereye baakarsam orda izlerin Petekle bal gibi senin sözlerin Bir türkü dinlersem sen oradasın SEN BENİM BAHAR GÜLÜM SEN BENİM EKMEĞİM SEN BENİM İÇTİĞİM SUYUMSUN SEN BAHARI GÜL DİYE KOKLADIĞIM ÇİÇEĞİM ÜZÜNTÜM NEŞEM CANIM HASRETİMSİN
sevda tireni
aktif üye
Burç:
Hayvanı:
Lakap :
Konu: Geri: Kendi Şiirleriniz Perş. Kas. 20, 2008 12:00 pm
gözde sevmek bile güzeldir....sen dilde bile sevmedin.... yinede sanadır tüm sözlerim... dinle benim vefasız yarim...
- sensiz nefes alamamki...
BEYNİM UĞULDUYOR NİCEDİR
SESİN HALA KULAKLARIMDA
GÖZYAŞLARIM YAĞMUR ÇİSESİDİR
KURUMUŞ KALMIŞ YANAKLARIMDA...
GİTTİN DİYEMİYORUMKİ SANA
SEN HİÇ GELMEDİN BANA
ŞİİRLERDE TESELLİ ARIYORUM ISSIZ GECELERDE
HİÇ BİR SÖZ ANLATAMIYORKİ SENİ BANA
CÜMLELER YARIM KALIYOR
İÇİM BURKULUYOR
YÜREĞİM... YÜREĞİM KANIYOR
SENSİZ GEÇEN GÜNLERİMİ SAYARDIM
TAKVİME HER İŞARET KOYUŞUMDA
YARIN İÇİN UMUTLANIRDIM
DENİZE BIRAKMAK İSTERDİM KENDİMİ
BOŞ BİR ŞİŞE GİBİ KIYILARINA VURMAK İÇİN
KOKUMU RÜZGARLARA VERMEK İSTERDİM
BAHAR GİBİ ESSİN BENİ HATIRLATSIN DİYE SANA
OLAMADIM BİR TANEM
NE SENİ GÖREBİLDİM UZAKLARDA
NE KOKUNU İÇİME ÇEKEBİLDİM
SON NEFES EDASINDA
SEN YOKSUN ŞİMDİ HAYATIMDA
OLMAYACAKSINDA ASLA
BEN AVUÇLARKEN YÜZÜMÜ
İŞKENCE GECELERİNDE
SEN ELLERİN KOYNUNDA
OYSA BEN HEP SENİ SON KEZ GÖRÜP
KOLLARINDA ÖLMEK İÇİN YAŞADIM
BİLİYORDUM YA OLMAYACAĞINI
SENİ BANA BIRAKMAYACAKLARINI BİLİYORDUM YA
ÖLMEK VE BİR HİÇ OLMAK İSTİYORDUM KOLLARINDA
KEFENİMİ GELİNLİK YAPMAK İSTİYORDUM YANINDA
ÇOK UZAK ŞEHİRLERDE
RUHUM OLDUN SEN
YOLLARA ESİR VERDİĞİMİZ SEVDAMIZI
BİR PULA SATTIN SEN
YENİLDİK HAYATA
BİR KİBRİT ÇAKIP YAKTIK TÜM DÜNYAMIZI
BAK KÜLLERİN HALA AVUÇLARIMDA
SAVURAMADIM RÜZGARLARA
BİTEREMEDİM İÇİMDEKİ SENİ
DEDİM YA BİR TANEM
OLMADI
DAYANAMADI
YAŞAMADI
BU CAN SENSİZ NEFES ALAMAZDI...
sevda tireni
aktif üye
Burç:
Hayvanı:
Lakap :
Konu: Geri: Kendi Şiirleriniz Perş. Kas. 20, 2008 12:19 pm
gözde sevmek bile güzeldir....sen dilde bile sevmedin.... yinede sanadır tüm sözlerim... dinle benim vefasız yarim...
sevgiğim yaban ellerde...
GECELER KOR YANGINLAR YÜREĞİMDE
HAYALİN TUTSAK GÖZLERİMDE
SENİ UNUTMAK MÜMKÜNMÜ SÖYLESENE
GÜL YÜZLÜM... SEVDİĞİM YABAN ELLERDE...
GÜLÜM DERDİM SANA GÜLLER KISKANIRDI
ÖMRÜM DERDİM SANA ÖLÜM UZAKLAŞIRDI
ELLER Mİ KIYDI BİZE YOKSA YOLLAR MI AYIRDI
MELEĞİM… SEVDİĞİM YABAN ELLERDE…
SEN KONUŞUNCA BÜLBÜLLER SUSAR
BEKLESEMDE GELMEZSİN BU BAHAR
KIŞLAR BANA KALDI YÜREĞİM KANAR
BİRİCİĞİM… SEVDİĞİM YABAN ELLERDE…
BİR PINAR OLSAM SUYUM SENSİN
BİR SES OLSAM NEFESİM SENSİN
SEBEBİM… UNUTAMADIĞIM SENSİN
ÖZLEDİĞİM… SEVDİĞİM YABAN ELLERDE…
sevda tireni
aktif üye
Burç:
Hayvanı:
Lakap :
Konu: Geri: Kendi Şiirleriniz Perş. Kas. 20, 2008 12:22 pm
gözde sevmek bile güzeldir....sen dilde bile sevmedin.... yinede sanadır tüm sözlerim... dinle benim vefasız yarim... - kara sevdam...
UTANIR DİLİM GEL DİYEMEM
ZAMANSIZ YOLLARA DÜŞEMEM
SENSİZ BEN BİR DAHA GÜLEMEM
GEL YARİM
GEL KARA SEVDAM...
TOZ PEMBE HAYALLERİM VARDI
KARA BULUTLARIN ARKASINA SAKLANDI
AYSIZ GECELERDE
YOLUMU KAYBETTİM
ARASAMDA ARTIK SENİ BULAMAM
BENİ BULAMAM…
BİR PERDE İNMİŞ GÖZLERİME
ELLERİM TİTRER
KORKARIM SENSİZ KALDIM BU ŞEHİRDE
HAYKIRSAM UZAKLARA…
GEL YARİM
GEL KARA SEVDAM…
SEN BİR YILDIZDIN GÖKYÜZÜNDE PARLAYAN
DİLEKLERİM OLMASADA
YETERKİ SEN KAYMASAN
SU OLDUN AKTIN AVUÇLARIMDAN…
GEL YARİM
GEL KARA SEVDAM…
KARA DERİM SANA PEMBELER SOLAR
GÖZLERİME KAN DAMLALARI DOLAR
GÜLLERİMDE FİDANKEN DALINDA SOLAR
GEL YARİM
GEL KARA SEVDAM…
SENSİZ YAŞANMAZ OLDU BU HAYAT BANA
ARARIM SORARIM BİR HABERİN GELMEZMİ OLA
SEN BENDEN UZAK BEN YILDIZLARDA
GEL YARİM
GEL KARA SEVDAM…
sevda tireni
aktif üye
Burç:
Hayvanı:
Lakap :
Konu: Geri: Kendi Şiirleriniz Perş. Kas. 20, 2008 12:24 pm
hüzünleri yaşarım gittin gideli
ne geceler gecedir
ne gündüzler gündüz yokluğunda
zamansız düşersin aklıma
amansız kalırım biranda
her yanımda sen oluverirsin birden
gözüm sen dilim sen
dolarsın benliğime
donarım yokluğunu hissettiğimde
seslensem ey sevgili
gelmezmisin bir kere
tutmazmısın titreyen ellerimi
göstemezmisin gül cemalini
nerdesin sevdam
nerde...
sevda tireni
aktif üye
Burç:
Hayvanı:
Lakap :
Konu: Geri: Kendi Şiirleriniz Perş. Kas. 20, 2008 12:25 pm
GİTME BÖYLE SESSİZCE
BİLİNMEDİK YERLERE
UZAK YOLLARIN ARDINDA
BENİ UNUTMA
YÜREĞİM YANAR
YILDIZLAR KÜSER BANA
GİDERSEN
GÜNEŞ DOĞMAZ BİR DAHA
SON KEZ BİR BAK ARKANA
ARDINDAN AKITTIĞIM GÖZYAŞLARIMA
BİR MENDİL VER
SAKLAYAYIM ÖMRÜM BOYUNCA
ELLERİMDE VERDİĞİN GÜLLER
DİKENLER AVUÇLARIMDA
KAN DAMLAR USULCA
AYAKLARIMDA PRANGALAR GELEMEM PEŞİNDEN
GİTME...
BENİ BU KÖR KUYULARDA BIRAKMA
SILAMI GURBETE ÇEVİRME
GİTME...
KAL YANIMDA...
sevda tireni
aktif üye
Burç:
Hayvanı:
Lakap :
Konu: Geri: Kendi Şiirleriniz Perş. Kas. 20, 2008 12:27 pm
kara bulutlar sardı beni...
kara geceler yaşarım yokluğunda
güneşim doğmaz senden uzaklarda
bulutlar sarmış gökyüzünü
yıldızım yok artık dilek tutmaya...
gel..
bu ayrılık ölümden beter
kıyametler kopar yüreğimde
susarım söyleyemem derdimi kimselere
SEN GİTTİN
ELLERİM ÖKSÜZ KALDI
GÖZLERİM YAŞLI
KAÇ GECE KOPARDIM KALBİMİ YERİNDEN
KAÇ YANGINA SU SERPTİM
SÖNMEDİ YÜREĞİMDEKİ ATEŞLERİM
SU DURGUN SENSİZ
RÜZGAR ESMEZ
BULUTLAR BURALARI TERK ETMEZ
GÜNEŞ YOK SENSİZ DÜYAMDA
IŞIK YOK UMUT YOK
BENDE YOKUM
TAKILDIM BİR GÜVERCİN KANADINA
BIRAKSIN BENİ AYAKLARINA
SEN BENDEN UZAKTA
AŞILMAZ YOLLAR VAR BENİM ÖMRÜMDE
DAĞLAR VAR TIRMANDIKÇA YÜKSELEN
DÜŞEMİYORUM GÜVERCİN KANADINDAN
BULAMIYORUM SENİ
BİR DELİYİM ODAYA KAPATILMIŞ
DUVARLAR SEN ZEMİN SEN
PENCEREDEN SIZAN IŞIK SEN
HER YERDESİN
HAYALİN GÖLGEM
YOKSUN
SEN YOKSUN AMA...
ÇAĞIRAMIYORUM
HAYKIRAMIYORUM
SUSUYORUM
SEVDAMI BİTİRMEK İSTERKEN İŞKENCE GECELERİNDE
BEN ÖLÜYORUM...
sevda tireni
aktif üye
Burç:
Hayvanı:
Lakap :
Konu: Geri: Kendi Şiirleriniz Perş. Kas. 20, 2008 12:42 pm
"Kaç gece kopardım kalbimi yerinden Kaç yangına su serptim Sönmedi yüreğimdeki ateşlerim."..
Şiir kokusu çok yoğun olan dizeler; kutlarım. Sevgili Dost, yorumlarındaki satırlar bile şiir senin...
Hasret zor tabiî. Ama hasret, yakıcılığıyla olgunlaştırır aşkı ve âşık onunla dillenir. O hasret ki bazen düşürür insanı ayaklar altına; güçsüz, mecâlsiz ve takatsiz bırakır. Ama âşık, içindeki ateşle yine doğrulur düşer sevda yollarına yalın ayak, yalın yürek... O hasret ki kor eteşlerle uçurur insanı; rüzgârlarda savrulan harman misâli... Ve gün gelir pişirir iyice. İşte o an Mevlânâ'nın: "Hamdım, piştim, yandım!..." dediği bir mertebedir ki aşkı insan, ancak orada soluyabilir.
"Düşüp kalkarak doğrulup, Harman olup da savrulup Ateş-i âşkla kavrulup Pişerekten geleceğim !..."
Güzel yüreğin incinmesin Sevgili Dost... Selâm, sevgi ve muhabbetle...
sevda tireni
aktif üye
Burç:
Hayvanı:
Lakap :
Konu: Geri: Kendi Şiirleriniz Perş. Kas. 20, 2008 1:06 pm
Duyguları bulutların üstünden, Çekip yeryüzüne indirdim bu gün... Aşkı hayallerin büstünden, Kuşun kanadına bindirdim bugün...
Önce satırlara sardım kendimi, Güvercinle yüreğimi yolladım. Kuş uçunca korku saldı sinemi, Toy sevdama bilsen nasıl ağladım.
Ulaşırsa sana bu satırlarım, Adres yanılmışsa ona yanarım. Kaynağından kurur gönül pınarım, Ben sensiz hayatı hiçe sayarım
Umutsuz sevdama bir cevap gönder Ne olur yüzünü bu yana dönder Mısralarım seni üzdüyse eğer Sal güvercinimi bana geri ver...
sevda tireni
aktif üye
Burç:
Hayvanı:
Lakap :
Konu: Geri: Kendi Şiirleriniz Ptsi Kas. 24, 2008 5:31 pm
Ya KaDıN AğLaRSa
Bir kadını ağlatmak çok zor değildir aslında. Kadınlar her şeye ağlayabilir; bir filme, bir şarkıya, bir yazıya... En az erkekler kadar yani! Ama bir kadını yürekten ağlatmak zordur. Eğer bir kadın yürekten ağlıyorsa, ağlatan onun yüreğine ulaşmış demektir. Ama o yüreğin değerini bilememiş olacak ki ağlatan, gözünü bile kırpmadan teker teker batırır iğnelerini yüreğe!
İşte o zaman koca bir yumruk gelir oturur boğazına kadının.
Yutkunamaz, nefes alamaz; çünkü o koca yumruk canını çok acıtır. Gözleri buğulanır kadının sonra. Ağlamayacağım, der içinden. Ama engel olamaz işte. Çünkü yüreğine ulaşmıştır birileri ve iğneler saplamaktadır.. Bu acıya ne kadar karşı koyabilir ki bir kadın. İnce ince süzülür yaşlar gözünden; önce birkaç damla, sonra bir yağmur seli... Ve kadın ağlar; hem deçok!
Ağlayarak Sanmayın ki gidene ağlar kadın! Gidenin giderken koparttığı yerdir onu ağlatan, orada bıraktığı yaradır. O yaranın hiç kapanmayacağını, kapansa bile izinin kalacağını bilir kadın; o yüzden ağlar.
Ama bilir misiniz, ağlamak kadınları olgunlaştırır. Her damla, daha çok kadın yapar kadınları. Her damla bir derstir çünkü. Bazen kadınlar ağladığında çoğu insan, ağlama niye ağlıyorsun ki, değmez onun için derler. Bilmediklerindendir böyle demeleri. Çünkü yürekleri acıyan kadınlar ağlamazlarsa, ölürler. İçlerindeki zehirdir onları öldüren!
o zehirden kurtulur kadınlar, o irini temizlerler yaralarındaki! Çünkü bilirler, o irin temizlenmezse iltihaba dönüşür yaraları. Dönüşmemesi lazımdır oysa. O yüzden de bolca ağlarlar.
Zaman geçer sonra. Kadınlar kendilerine sarılmayı öğrenirler. Umarım öğrenirler, yoksa ruhlar sapkın yollara çarpar kendini. Sapan ruhların doğru yolu bulması da yeni acılar demektir. Bunu bilir kadınlar, o yüzden eninde sonunda öğrenirler kendilerine sarılmayı...
Çok ağlayan kadınlar, bir çok şeyden vazgeçen kadınlardır aslında. Her damla olgunlaştırır kadınları evet ama olgunlaştıkça o safça inandıkları aşk gerçeği onların gözünde küçülür. Küçüldükçe değerini yitirir ve işte o zaman kendilerine sarılıp, yeni bir kadın yaratırlarkendilerinden. Güçlü, yenilmez, mağrur ve aşka inanmayan...
İnsanlar soruyorlar çoğu zaman neden bu kadar çok bekar kadın var diye; hepsi kariyer derdinde olan. Çünkü inançlarını yitirdi o kadınlar. Zamanında yüreklerine o kadar çok iğne saplandı ki, o kadar çok ağladılar ki! Artık kendilerinden başka bir doğru olmadığına inanıyorlar, o yüzden kendilerine sarılıyorlar. Çünkü biliyorlar ki sarıldıkları adamlar onları hak etmedi; hem de hiçbir zaman! Hep bir çıkarları oldu sarıldıkları adamların. E o zaman niye sarılsınlar ki!
Niye sarılalım ki!
Etrafınızda yürekten ağlayan bir kadın varsa bilin ki olgunlaşıyordur. Bilin ki, gerçekleri kabul etmeye başlamıştır. Bilin ki, artık aşkın olmadığına inanmıştır. Bilin ki, sarılacak tek bir doğrusu kalmıştır.
O da kim, ne diye sormayın artık. Çok ağlayan kadınlar, önünde sonunda kendilerine sarılırlar çünkü!
gülden
Burç:
Hayvanı:
İş/Hobiler :
Lakap : gülgüzeli
Konu: Geri: Kendi Şiirleriniz Perş. Kas. 27, 2008 2:32 pm
Bir türkü duyuldu önce kuzgunilerde boğulmuş sessizliğimde Kayıptım, eyvallahlarım duyulalı zaman bile unutulmuştu Hafızamda silinen tek odacıklı düşlerim vardı Kimlerdi sığdırdığım küçücük avuçlarıma bilmem ama Ben gene yalnızlık kümelerinin yegâne elemanıydım Hapistim kör odalarda kendime ..
Sessizliğimde sessizliğine adım attığımdan habersiz Yakıyordum geçmişi resimsizliğimde .. Tek kişilik hayatımın habersiz kahramanıymışsın meğer Şimdi aşk sokağında vurgunum Kapım tek sana açılıyor, sokaklar yalnız sana çıkıyor
Yaramaz kız çocuğu bilmediği oyunlar damı yoksa.. Körebemi bu sobeleniyorum hep kırık dökük Şiir mi yazıyorum karalara yoksa Kafiyesinde adım bozan Çözümsüzlük örneği bir durakta üşüyorum Beklemelimi gitmelimi yoksa?
Son satırlar geç kalır ya hep Sonusun erken beklenen kafiyesiz şiir dünyamın Bir boşluk varmış en tuzak köşelerimde Sevdamsın körertemediğim.. Sen bendesin şimdi ama ben bende değil Gözlerimi aldın gözlerine Mevsimlerim yağmurlarımdan yoksun şimdi ama Dünyama koca bir güneşsin ..
gülden
Burç:
Hayvanı:
İş/Hobiler :
Lakap : gülgüzeli
Konu: Geri: Kendi Şiirleriniz Perş. Kas. 27, 2008 2:51 pm
Yitikliğinin nöbetinde sayıklarken ben Şimdi seni ağlıyor gözlerim Suskunluğum yalnızlığımdandır Aldırma aldırmamalarıma...
Boşluğumda yazılı korkularıma Yeni korkular ekledim, senli korkular Cümleleri sildim cümlelerimden Sözcükler taşıyamazken seni…
Bir durak daha ekledim beklemelerime Bir ezgisiz türküde dudaklarıma Hüznüme çaldığım gülüşlerde ağlarken seni Sen yoktun gitmelerdi bıraktığın…
Karaların aldı aydınlığımı Çaldın bir beni daha acımadan kırılganlığıma Güneşim doğmadı günüme gene Olmadı gülüşlerinin yankıları gündüzümde…
Parmaklıklar ördün sevgi saçaklarıma Kimsesizliği sardın, doladın bir bir ayaklarıma Zincir etmişken hüznün benliğimi Yokluğunu demliyorum boşluğunda…
Sensizlikte sessiz kaldım, Yorgun düştüm katili olduğun dünyama Seni yazdım biriktirdiğim şiirlerime Sen diye sildim tek tek heceleri…
Çığlıklarda sessiz kaldı intiharım Saplanan bıçağının iziydi üşüyen düşlerimde Senden olandı bu uyuyan içimde Bir sendin, bir sen daha içimde ağlayan, bir sen daha beni bırakan..
sevda tireni
aktif üye
Burç:
Hayvanı:
Lakap :
Konu: Geri: Kendi Şiirleriniz Cuma Kas. 28, 2008 12:11 pm
Tüm kalbimle sana gelsin yusuf yüzlüm
Yusuf olmaksa muradın ya da Züleyha; Korkmayacaksın ölümden Ölümün ayrılık değil kavuşmak olduğunu bileceksinDünyaya kafa tutacaksın tek başına Yandaş yoldaş aramayacaksın Bir ALLAH’ına bir kendine güveneceksin sadece Yol arkadaşın terk etse bile seni yarı yolda, aşkına sahip çıkacaksın sonuna kadar Tek başıma taşıyamam demeyeceksin Ölünceye kadar taşıyacaksın şerefleKarşılık beklemeyeceksin Sevmek olacak tek amacın Sevilmemişsin ne fark eder Ayıplanmaktan korkmayacaksın Sevgini gurur madalyası olarak taşıyacaksın göğsünde, kim ne derse desin…Sevgin için zindana atılmayı da attırmayı da göze alacaksın Karanlıklar sırdaşın, böcekler yoldaşın olacakBileceksin sonunda ayrılık olduğunu İsyan etmeyeceksin, vuslat beklemeyeceksin Zaman ve mekan sizi ayıramayacak Nerede olursan ol, her daim sevdiğinin yanında olacaksın Üzüntüsüne üzülecek, sevincine sevineceksin Sanma ki beraber olmak için yan yana olmak lazım Gönüller beraberse mesafenin ne önemi var! Gönül gözüyle görecek, duyacaksın Gönül diliyle konuşacaksın Bilmez misin gönlü kainat bile kuşatamaz dar gelir Gönül dilinden anlamam konuşamam, dayanamam bu çileye karşılıksız hiçbir şey veremem diyorsan; talip olmayacaksın Yusufluğa Yusuf olmak için Yusuf gibi yürek gerek, gönül gerek, iman gerek Züleyha değilsen eğer peşine düşmeyeceksin Yusufların Kendi ayarında birini seveceksin ki mutlu olasın Her babayiğidin harcı değildir Yusufluk ve her kadının harcı değildir Yusuf yüreklileri taşıyabilmek, layık olabilmek, Züleyha olabilmek!
[b]
sevda tireni
aktif üye
Burç:
Hayvanı:
Lakap :
Konu: Geri: Kendi Şiirleriniz Cuma Kas. 28, 2008 12:14 pm
[b]YÜREKTEN "BİTTİM YA RAB" DİYENE
Usulüne uygun yazılmayan bir dilekçe dahi,
yazıldığı makam ne kadar kıytırık olursa olsun kabul edilmezken,
şartlarına riayet edilmeyen dua nasıl tutsun?
Dua, Allah'a çıkarılmış davettir.
Dua, insanın acziyet itirafıdır.
Dua, insanın kendi kendine yetmediğini bilmesidir.
Dua, insanın iki ayaklı bir yürek olup tepeden tırnağa 'istemek' kesilmesidir.
Dua var gücünü,
olanca çabasını harcayıp bitiren insanın Allah'a saldığı "imdat" sayhasıdır.
Yürekten "Bittim Ya Rab!" diyene
"Dayan, yettim kulum!" diyecektir Allah.
Var mı biten, gerçekten var gücünü harcayan,
tüm çabasını ortaya koyan ve tükendiği yerde "Bittim ya Rab!" diyen?
Kim o?
Hiç kuşkunuz olmasın ki, onun imdadına yetişilecek
"Allah'ın yardımı ne zaman?" diyen ve yardımı hak edene
"Allah'ın yardımı elbet pek yakındır" diyen bulunacaktır