Konu: birkaç naçizane şiirde benden Paz Ocak 18, 2009 12:08 am
Şiir bazen aşkı anlatır; Bazen heyecanı, şelaleden düşercesine Aşk; bazen söz olur melodilere Bazen dile gelir bir sazın tellerinde
Sevdalı; sesiz çığlıklar kopar yüreğinde Bazen ayrılıktan yanar Bazen vuslattan alev, alev Gözyaşı; süzülü verir Sevdalının yanaklarından
Her vuslatta sevinçten akar Ve her ayrılıkta kan dolar her damla Düştüğünde yüreklere acı Durduramaz hiç bir şey gözyaşlarını
En son Dj Rabia tarafından Ptsi Ocak 19, 2009 9:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Dj Rabia
Burç:
Hayvanı:
İş/Hobiler :
Lakap : Dj Rabia
Konu: Geri: birkaç naçizane şiirde benden Paz Ocak 18, 2009 12:11 am
Şiir bazen kuytularda saklandığın Karanlık kentin sokaklarında aradığın Bazen bir türkünün sözlerinde Bazen bir kırık sazın tellerinde Dile gelmeyen hislerin tercüman olur Kalem yazara be beyaz kağıda Yürekten süzülen sözleri Mısra, mısra işler nakış misali Şiir Bazen ben olur Şiir bazen yar olur Bazen de yürekteki acının dili olur Şiir bazen...
Dj Rabia
Burç:
Hayvanı:
İş/Hobiler :
Konu: Geri: birkaç naçizane şiirde benden Paz Ocak 18, 2009 12:14 am
Yine yalnızım yine bomboş kaldı kollarım Ve yitirdim umudumu ben bu gecede yalnız kaldım, Sensizliğin matemi çöktü geceme Hüzün yağmurları yağıyor üzerime. Nasılda yaklaşıyor ayrılık, ayak seslerini duyuyorum sanki Ölüm öylesine yakın ki her an ensemde şimdi, Korkuyorum yar yüzünü görmeden gidersen. Biterim sensizlikte yanıyor yüreğim, Yaralandı kaderin hançeriyle yüreğim Ve her gün öldüm ben dirhem, dirhem Ben senle varım yar sen yoksan bende tükenirim, Şimdi bu beden bekler sonsuz huzuru.
Dj Rabia
Burç:
Hayvanı:
İş/Hobiler :
Konu: Geri: birkaç naçizane şiirde benden Paz Ocak 18, 2009 12:15 am
Hazan mevsimlerindeyim şimdi Yıldızlara baktığımda gözlerin hayalim. Uçurumun kenarındayım adeta Öylesine dalmışım gözlerine Bir küçük rüzgârgülünü döndüren. İter beni yalnızlığın kucağına sensizlik. Üşüyorum şimdi hazan mevsiminde yüreğim Şömine ateşi gibi yansam sevdadan Tükenmez hasretin bende Umut etmek vuslatı. Baharlar gelse benimde şiirlerime Ve hazan mevsimi son bulsa yüreğimde Gelişin canlandıracak içimde solan gülleri Rengârenk bezenecek cümlelerim Tıpkı gökkuşağının renkleri gibi Baharlar gelecek şiirlerime Sen geldiğinde gönül haneme.
Dj Rabia
Burç:
Hayvanı:
İş/Hobiler :
Konu: Geri: birkaç naçizane şiirde benden Paz Ocak 18, 2009 12:16 am
Anılar yağar üzerime her adını andığımda Fırtınalar kopar sensiz kalan dünyamda, Hazan rüzgârları bu delibaşımda Hüzün ekiyorum her dem gönül tarlama Özlemler, hasretler yetişiyor yalnızlığımda.
Bağırıyorum çığlık, çığlık derinden ama sesiz Gelmeyeceksin biliyorum yinede bekliyorum. Ve gül yüzlüm ben yine sana sesleniyorum, Duymasan da sesimi bekliyorum Çığlığım yükseliyor ama sesim yine sessiz kalıyor Hadi gül yüzlüm gel bitsin özlemlerim.
Sana olan hasreti anlatmak istedim Kalem yazdı yürekten süzülen sevdayı, Yetmedi mürekkebi adeta kazıdı. Anlatmaktı meramım sensizlik nasıl bir şeydi, Ne kelimeler yetti ne sayfalar olmadı sustum. Haykırdım mısra, mısra özlemini Yinede anlatamadım ne sensizliği, nede hasretimi.
Dj Rabia
Burç:
Hayvanı:
İş/Hobiler :
Konu: Geri: birkaç naçizane şiirde benden Paz Ocak 18, 2009 12:17 am
En kuytu köşelerde çığlık, çığlık, Adını haykırıyor yüreğim. Zamansız geldi hazan mevsimi Ben hala baharlardaydım oysa. Ve gidişinle soldu sevda çiçekleri, Boynu bükük kaldı aşkın gülleri Kalp param parça, kanıyor her adını andıkça Neydi ayıran, yüreğini yüreğimden çekip alan. Zamandı belki, belki de o koca mesafe, Oysa aşka engel olabilir miydi mesafeler. Bitti diyorsun ve gidiyorsun, Ben bitiremedim hala seninleyim Sen olmasan da ben senin hayalinleyim.
Dj Rabia
Burç:
Hayvanı:
İş/Hobiler :
Konu: Geri: birkaç naçizane şiirde benden Paz Ocak 18, 2009 12:18 am
Ey koynunda güzellikleri saklayan şehri Aşkın başkenti, bağrında ne sevdalar yüceldi Ve ne sevdalar tükendi. Bir ben kalmıştım sanki aşkın mezarı olmayan Nasılda mezarlığı oluyorsun aşkların. Bağrında bunca güzellikler varken, Kim bilir kaç âşık yürek ücra köşelerine sindi Kaç kırık kapl kırıntıları dağıldı sokaklarına. O göz alıcı boğazında kaç aşk sulara gömüldü, Ey âşıklar şehri güzel İstanbul. Aşkın kapıları sende açılıyor ve ayrılıklarla sonlanıyor, Ey hüznün şehri İstanbul! Canımın parçası kaldı sinende. Ey güzellikler şehri hüznümde sende, sevincimde.
Dj Rabia
Burç:
Hayvanı:
İş/Hobiler :
Konu: Geri: birkaç naçizane şiirde benden Paz Ocak 18, 2009 12:19 am
Şiir tadında yaşamak aşkı ve seni sevmek; Gözlerine bakarak yangınlar çıkarmak yürekte, Yok olmuş umutları sende yeşertmek, Ayrılığa inat hayalinle olmak her saniyede Ve her solukta seni yaşamak şiir tadında.
Uyanmak sensizlik sabahlarına kahreden Sigaramdan aldığım her nefeste acıyı çekmek içime Yaşarken ölmek sensiz zamanlar bana, Sonra savurmak acıyı sayfalara dize, dize Seni ve sensizliği anlatmak sonu gelmeyen sözlerle Şiir tadında yaşamak seni... Ama sadece hayallerde.
Mutlu01
Burç:
Hayvanı:
İş/Hobiler :
Lakap : muallim
Konu: Geri: birkaç naçizane şiirde benden Paz Ocak 18, 2009 6:12 pm
yureine emegine saglik Rabia..
siirmelegi
Burç:
Hayvanı:
İş/Hobiler : hemşire _yaptığım en güzel şey özlemek..bide şiir yazmak..
Lakap : kemanci hemsirecik
Konu: Geri: birkaç naçizane şiirde benden Ptsi Ocak 26, 2009 5:21 pm
yüreğine sağlık rabia abla çok güzel dizeler
kozanlı_taner
Burç:
Hayvanı:
İş/Hobiler : GOZANLI
Lakap : KOZANLI_TANER
Konu: Geri: birkaç naçizane şiirde benden Salı Ocak 27, 2009 9:19 am
Yüreğine sağlık gomutan...Kalemlerini konuşturmuşsun yine...
İMRAN FM
Admin
Burç:
Hayvanı:
İş/Hobiler : afacan site yönetcisi
Lakap : Karizma
Konu: Geri: birkaç naçizane şiirde benden Perş. Ocak 29, 2009 5:38 pm
teşekkürler rabia abla
ebrar
Burç:
Hayvanı:
İş/Hobiler :