Konu: Öğrencinin Cevapları :) Cuma Ocak 09, 2009 10:05 am
Üniversitede yemekhaneye giren bir öğrenci tüm yerler dolu olduğundan gidip üniversite profesörünün oturduğu masaya oturmuş. Prof kaşlarını çatarak "öküzler ve kuşlar aynı masada oturamaz!" demiş. Öğrenci: - o zaman ben uçuyorum... Prof cevaba çok sinirlenmiş. Sınavda öğrenciye takmış ve sınavının başarısız geçmesi için elinden geleni yapmış. Ama öğrenci sınavda tüm soruları mükemmel bir şekilde cevaplamış. Prof öğrenciye: -Sana son soru soracağım. Yolda yürürken iki torba bulduğunu hayal et. Birinde akıl var diğerinde para. Hangi çuvalı alırsın? Öğrenci: - para olan çuvalı seçerdim... Prof: - Ben akıl olanı seçerdim... Öğrenci: -Normal! kimde ne eksikse onu seçer.... Prof çok sinirlenmiş, öğrencinin not defterini alıp içine "ÖKÜZ" yazmış. Öğrenci nota bakmadan odadan çıkmış. Bir dakika sonra öğrenci kapıyı aralamış : - Sayın profesör, imzanızı atmışsınız, fakat notumu yazmayı unutmuşsunuz.
En son İMRAN FM tarafından Çarş. Ocak 21, 2009 1:39 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
dj hüzün
Burç:
Hayvanı:
İş/Hobiler : müdüre
Lakap : hüzünlü
Konu: Geri: Öğrencinin Cevapları :) Ptsi Ocak 12, 2009 10:17 am